Over mij

Als je zelf ervaart wat natuurgeneeskunde voor je kan doen in uitzichtloze situaties, wil je dit met zoveel mogelijk mensen delen. Graag vertel ik je mijn verhaal.

Sportieve carrière

Mijn naam is Marja Bak. Ik ben gelukkig getrouwd, moeder en inmiddels trotse oma. Hardlopen is mijn passie en in 1980 werd ik wereldkampioen op de halve marathon in een tijd van 1.13.57. Ik genoot van het fanatieke sporten en van 1980 tot 1986 was ik Nederlands kampioen op de marathon.

Het noodlot

In 1995 sloeg het noodlot toe toen ik geconfronteerd werd met de ziekte van Hodgkin. Na een lange weg van chemotherapie en bestralingen lachte het leven mij weer toe en werd ik genezen verklaard. Helaas was dit niet van lange duur, want in 1998 kwam non-Hodgkin terug op mijn lever. De diagnose: een B lymfoom stadium 3-4, onbehandelbaar.

Een wonderbaarlijke genezing

Ik was vastbesloten niet bij de pakken neer te zitten en won advies in van een natuurgeneeskundig arts. Hij overtuigde mij van de mogelijkheden van de natuurgeneeskunde en we startten de behandeling. De resultaten waren verbluffend; het lymfoom kapselde in en ik kreeg weer energie. Na een uitzichtloze diagnose, was ik genezen en kon ik weer genieten van het leven.

Mijn missie

Overtuigd van de kracht en de mogelijkheden van natuurgeneeskunde besloot ik dat ik als natuurgeneeskundig therapeut ook andere mensen wilde helpen. Ik voegde de daad bij het woord en volgde een tweejarige studie bij de Academie SAGHO (Sociale Academie Geneeskunde, Homeopathie & Orthomoleculaire voeding) en begon in 2007 mijn eigen praktijk. Inmiddels ben ik gespecialiseerd als:

– Orthomoleculair therapeut
– Natuurgeneeskundig therapeut
– Celzout therapeut master
– Auriculo therapeut

Mijn missie is jou verder helpen met natuurgeneeskunde. Ik weet uit eigen ervaring hoe het je leven positief kan veranderen.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Marja Bak

Marja Bak