Over Marja

Even voorstellen

Mijn naam is Marja Bak, van 1980 tot 1986 was ik Nederlands Kampioen Marathon. Ik was een erg fanatiek sporter en werd mede daardoor wereldkampioen op de halve marathon in 1980. 1.13.57

Ziekte

Ik heb in het verleden tandheelkunde gestudeerd. Helaas werd ik in 1995 geconfronteerd met de kankervorm Hodgkin. Mede door chemotherapie en bestralingen werd ik uiteindelijk weer genezen verklaard. Ondanks mijn voortvarende en ogenschijnlijke positieve genezingsproces werd er in 1998 wederom Non-Hodgkin op mijn lever geconstateerd “een B Lymphoom stadium 3-4” die niet te behandelen blijkt.

Genezing

Ik kreeg advies van een natuurgeneeskundige arts en werd verder door hem behandeld.
Het resultaat was verbluffend te noemen; het bleek na behandeling een ingekapseld lymfoom geworden, daarnaast had ik veel meer energie, ik kon weer leven en genieten.

Natuurgeneeskundig therapeut

Mijn interesse was zo dusdanig gewekt dat ik besloot mijn carrière als Natuurgeneeskundige therapeut te starten. Ik heb een studie van 2 jaar gevolgd bij Academie Sagho. Ik wist zeker dat mijn ervaring, vechtersmentaliteit en levenslust mensen verder kon helpen dan de bestaande en voorhanden zijde geneeskunde.

Inmiddels ben ik gespecialiseerd als:
– Orthomoleculair Therapeut
– Natuurgeneeskundige voedingstherapeut
– Celzout therapeut Master

Marja Bak