Vegacheck

Wat doet de vegacheck?

Met behulp van de Vegacheck wordt van verschillende gebieden in het lichaam de reactie op prikkels gemeten. Wanneer het lichaam te sterk of te zwak op een prikkel reageert, is er sprake van een storing in het lichaam die ziekteverschijnselen oproept of kan gaan oproepen.
De pijnloze meting duurt maar 8 minuten en is voor het lichaam op geen enkele manier belastend, het geeft wel heel veel inzicht over je lichaam. We zien bijna alles, waar storingen voorkomen, waar het energie niveau daalt op de dag en welke vitaminen er missen.
De Vegacheck geeft aanwijzingen over de gezondheidstoestand van de geteste persoon. De test geeft gedetailleerd aan waar zich functionele stoornissen bevinden in het lichaam. Uit deze test worden diagnostische aanwijzingen verkregen en therapeutische voorstellen gedaan die grafisch worden weergegeven.
Tevens kan men met de Vegacheck de energiereserve, persoonlijke optimale voeding, effectiviteit van training, optimale polsfrequentie bij training, optimale trainingstijd, spiersterkte analyse, Body-Mass-Index (BMI) en het zuur-base evenwicht bepalen. Dit is met name ook voor sportieve mensen een uitkomst. Een gezond en sterk lichaam kan zelf heel veel opruimen en genezen. Door de Vegacheck verkrijgt men gedetailleerde aanwijzingen over stoornissen die meestal niet kunnen worden vastgesteld met onderzoekmethoden zoals röntgen, ultrageluid, computertomografie of laboratorium onderzoek.

Werkwijze

De Vegacheck heeft 6 elektroden die worden aangesloten op hoofd, handen en voeten. Via deze elektroden worden telkens negatieve en positieve impulsstromen van 13 Hz gegeven in vier opeenvolgende fasen. De meting vindt plaats via 7 meettrajecten (afleidingen). Aan de hand van de meetresultaten van elke afzonderlijke afleiding kunnen zo uitspraken worden gedaan over de energetische toestand, over het functioneren van organen en orgaangroepen en hun onderlinge beïnvloeding.
Het grote voordeel van de Vegacheck-methode is de volstrekte objectiviteit, daar de therapeut met de eigenlijke meting geen bemoeienis heeft: Het apparaat communiceert zonder tussenkomst van een therapeut met het organisme van de cliënt en interpreteert en registreert zelfstandig de stroom aan informatie die deze communicatie oplevert. Dit zorgt na analyse voor een optimaal objectief, ongestuurd advies om het lichaam sterk en gezond te maken.

Overzichtsdiagnose

De Vegacheck geeft een snelle en efficiënte overzichtsdiagnose op het gebied van:
Psycho-neuro-immunologie
Vegetativum
Acute aandoeningen
Chronische aandoeningen
Allergische aanleg
Orgaan belastingen
Ontstekingshaarden
Stoorvelden
Ontgiftings-situatie
Stress-situatie
Microbieel niveau
Belastingen uit het milieu
Geopathie
Met deze testmethode krijgt men een persoonlijk en efficiënt overzicht van het reguleringsvermogen en de vitaliteit.